Fönsterbyte Piteå

Funderar du på att byta fönster? Vi utför fönsterbyte Piteå med omnejd. Låt oss berätta hur det går till och vad du kan tänka på. Wisti finns att anlita för fönsterbyte för både privatpersoner och företag. Välkommen!

Fönsterbyte i Luleå

Att tänka på vid fönsterbyte

Gamla och dåligt isolerade fönster ge ett kallras, detta innebär att lyften inomhus kyls ned på grund av fönstren och då faller mot golvet. Detta skapar kalla golv, vilket inte är så mysigt. När man byter fönster och väljer bättre och isolerande fönster försvinner detta. Av denna anledning är det nästan alltid också ekonomiskt och miljömässigt försvarbart att byta fönster. Uppvärmningen blir i det långa loppet billigare eftersom energiförbrukningen blir lägre.

Det kan vara bra att ha i åtanke, att det kanske inte är så att du ska ha exakt samma fönster i hela huset. Det finns fönster som är extra ljudisolerade som lämpar sig om du bor längs med en trafikerad väg och det finns fönster som hjälper att reglera värmen. Därför är det inte tokigt att konsultera en fönsterexpert innan du bestämmer vilka fönster ditt hus ska ha. Du som bor i Piteå med omnejd är varmt välkomna att kontakta oss för pris och konsultation vid fönsterbyte.

Fönsterbyte på vintern

Eftersom vi är verksamma i Piteå som ligger i norra Sverige får vi ofta frågan om det går att byta fönster på vintern. Det går alldeles utmärkt! Det är bara viktigt att vara lite smart och effektiv i hur man jobbar. Med andra ord är du varmt välkommen att kontakta oss för fönsterbyte på vintern (och så klart året runt). Det är många som upptäcker att fönstren är dåligt isolerade på vintern, att det drar in mycket och att energikostnaderna slår i taket. Därför är det ett jättebra tillfälle att investera i nya fönster då.

Fönsterbyte Piteå på vintern
Fönsterbyte sommarstuga Piteå

Vilka fönster ska man välja?

Vilka fönster ska man välja? Vilka fönster som passar bäst för din bostad kan en av våra duktiga montörer hjälpa dig att ta reda på. Du får hjälp att välja rätt glas, en stabil konstruktion och en fin finish som håller bra. Dessutom finns det massor av olika utföranden att välja på – folierad trädekor, lackerade med akryl. Hos oss finns ett brett standardsortiment, men också en oändlig tillvalsmöjlighet.

Fönstermontör Piteå

Låter det intressant? Varmt välkommen att kontakta oss för att boka kostnadsfritt hembesök och offert.

Kontakta oss

Kontakta oss

+46 72 52 66 555
Lokes väg 1 Boden
Hammarvägen 12 Öjebyn
info@wisti.se

Wisti logo white