FÖNSTER

Prisvärda PVC-fönster

Hög kvalité till ett bra pris! Våra PVC-fönster kommer från tyska Gealan, en av Europas största tillverkare på en marknad där nästan 50% av alla fönster som levereras är PVC-fönster.

PVC-fönster handtag funktion

Bild 1 fönster stängt , Bild 3 fönster öppet  ,Bild 4 fönster dreh kipp   , Bild 2-5 micro – ventilation

Stora variationer i färger

Våra fönster kan fås antingen i folierad trädekor eller lackerade med akrylfärger. Många standardkulörer finns att välja mellan och hittar du ingen som passar finns ännu fler färger som tillval.

Monteringsbeskrivning

Vi gör 2 olika slags monteringar, grovmontering eller fullständig montering. Vid en grovmontering tas de gamla fönstren bort och nya monteras. Kunden gör själv allt arbete med smygar och foder. Vid en fullständig montering görs både insida och utsida helt klart.

Stabil konstruktion & hög finish

Våra fönster är byggda för att hålla. Konstruktionen är mycket kraftig och detaljerna håller högsta möjliga finish. Kontakta oss gärna för en visning av våra produkter.

WC-fönster

Vi har även WC-fönster i många olika varianter. De ger ett gott skydd för insyn och är designade med ett flertal olika mönster att välja från.

ROT-avdrag

Om ditt projekt berättigar till ROT-avdrag ser vi till att sköta inrapportering av detta. Du kan läsa mer om ROT-avdrag på Skatteverkets webbplats.

Filmer