Framtidens fönster

Prisvärda PVC-fönster av hög kvalitet

Vi erbjuder fönster av hög kvalitet till ett bra pris. Våra PVC-fönster kommer från tyska Gealan, en av Europas största tillverkare på en marknad där nästan 50% av alla fönster som levereras är PVC-fönster. Våra fönster är helt underhållsfria. Konstruktionen är kraftig och detaljerna håller högsta möjliga standard. Alla beställningar är måttanpassade enligt dina önskemål. Vår styrka är bra kvalitet, bra garantier och vår anpassningsförmåga. 

Ökat värde

Att investera i nya, underhållsfria fönster och dörrar ökar värdet på din bostad.

Bättre inomhusklimat

Med nya fönster får du varmare på vintern och svalare på sommaren, samtidigt som ljudnivån blir lägre.

Lägre energikostnad

Våra nya energieffektiva produkter bidrar till en lägre energiförbrukning.

Vad är PVC-fönster?

PVC-fönster blir alltmer populärt i Sverige. Dom är flexibla både när det kommer till design och installation. Dessutom isolerar dom effektivt. Våra PVC-fönster är helt underhållsfria, de behöver varken målas eller slipas. För att hålla dom rena och maximera livslängden räcker det med att torka dom med en vanlig trasa och rengöringsmedel.

Du kan även välja till i din beställning eller komplettera din beställning längre fram med rullgardiner och myggnät.

Fönsterkonstruktion PVC

Våra produkter

GEALAN S 8000

6 karmar, 74mm bred profil, u-värde från 1.0, innehåller isolerruta bestående av 2 eller 3 planglasskivor och har mycket goda värme och ljudisolerings egenskaper godkända av Trafikverket. Lång och underhållsfri livslängd.

GEALAN S 9000

6 karmar, 83 mm bred profil, U-värde från 0.92, innehåller isolerruta bestående av 3 planglasskivor och har mycket god värme och ljudisolering godkänd av Trafikverket. Dessa fönster möter krav på energibesparande fönster, varma snygga och slitstarka, lång och underhållsfri livslängd.

Fönsterbyte i Storklinten

Färgval

Våra fönster kan fås antingen i folierad trädekor eller lackerade med akrylfärger. Många standardkulörer finns att välja mellan och hittar du ingen som passar finns ännu fler färger som tillval. Ladda ned våra produktbroschyrer och kika igenom våra referensprojekt för inspiration.

Ladda ned våra broschyrer

Montering av PVC-fönster

Så här monterar du dina fönster

PVC-fönster från Wisti.se är enkla att själv montera. I vår video kan du se vilka verktyg som behövs och hur du går till väga för att genomföra installationen. Har du några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på Wisti.se.

Låt Wisti.se göra jobbet

Vi gör både grovmontering eller fullständig montering. Vid en grovmontering tas de gamla fönstren bort och nya monteras. Kunden gör själv allt arbete med smygar och foder. Vid en fullständig montering gör vi klart både insida och utsida.

Installation PVC fönster i Boden

Så här jobbar vi

Wisti erbjuder helhetslösningar inkluderande offert, mätning, beställning och montering med egna montörer. Vi får ofta beröm för korta och snabba beslutsvägar. Vi anser att ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid. Välkommen att kontakta oss på Wisti för att se vad vi kan göra för just er.

1. Mätning

Mät själv eller låt oss mäta dina fönster och dörrar.

2. Fri offert

Ta ett kostnadsfritt möte och få en fri offert från oss.

3. Tillverkning

Dina måttanpassade fönster/dörrar tillverkas i fabriken.

4. Montering

Du kan själv motera eller låt oss på Wisti.se göra jobbet.

Har du några frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

+46 72 52 66 555
Lokes väg 1 Boden
Hammarvägen 12 Öjebyn
info@wisti.se

Wisti logo white