Om Wisti.se

Familjeföretaget som grundades i norr

Vi är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan tidigt 2000-tal. Det började med en idé och ett fönster, nu säljer och monterar vi fönster, dörrar, garageportar, inglasningar och skyltfönster över hela Sverige. När det gäller PVC-fönster och dörrar är Wisti det företag som hållit på längst i Norrland.

Wisti kundtjänst Boden

Kvalitetsprodukter

Alla våra beställningar är måttanpassade enligt kundens önskemål. Vår styrka är bra kvalitet, bra garantier och vår anpassningsförmåga. Konstruktionen av våra produkter är kraftig och detaljerna håller högsta möjliga standard.

Egna montörer

Wisti.se jobbar med egna montörer som har rätt utbildning för installation och service och tack vare deras kunnande görs installationer året runt utan att kyla ner bostaden eller fastigheten.

Så här jobbar vi

Wisti erbjuder helhetslösningar inkluderande offert, mätning, beställning och montering med egna montörer. Vi får ofta beröm för korta och snabba beslutsvägar. Vi anser att ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid. Välkommen att kontakta oss på Wisti för att se vad vi kan göra för just er.

1. Mätning

Mät själv eller låt oss mäta dina fönster och dörrar.

2. Fri offert

Ta ett kostnadsfritt möte och få en fri offert från oss.

3. Tillverkning

Dina måttanpassade fönster/dörrar tillverkas i fabriken.

4. Montering

Du kan själv motera eller låt oss på Wisti.se göra jobbet.

Har du några frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

+46 72 52 66 555
Lokes väg 1 Boden
Hammarvägen 12 Öjebyn
info@wisti.se

Wisti logo white