Inglasningar

Variationer av glaskonstruktioner

Beroende på storleken av balkongen eller terrassen väljs antalet öppningsbara ytor och skenor. Glasen är 4 eller 5 mm tjocka och finns härdade, laminerade, tonade, mönstrad, eller frostat. Du kan välja bland många olika kulörer på era ramar, som erhålls genom pulverlackering. Aluminiumkarmarna är motståndskraftiga mot väder och vind och behöver inte målas om.

Pålitlig konstruktion

Sparar utrymme och gör området mer lättanvänt. Lätt, stabil och hållbar konstruktion.

Bra skydd

Våra inglasningar ger ett tillförlitligt skydd mot nederbörd och vind.

Modern design

Speciella tätningsborstar och vattendräneringskanaler
skyddar mot fukt.

Kombination av komfort, elegans och mysighet!

Med inglasning av balkongen/terrassen får ni möjlighet att utöka boendets utrymme. Här kan ni tillbringa er fritid, ordna ett mysigt hörn där barn kan leka i lugn och ro, husdjur kan lugnt njuta av solen, och blommor kan växa. Detta är en plats där ni kan dricka en kopp kaffe/te på morgonen och beundra utsikten över den uppgående solen. Glasrutor är en utmärkt lösning för att skydda utrymmet från vind, damm, fallande löv, eller snö på vintern. Det minskar även bullret från gatan.

ALUTECH ALT100

Glidande/öppnande aluminiumramsystem

ALUTECH ALT100 profilsystem används för alla typer av boende oavsett om ni har ett flerbostadshus eller enskilt hus/sommarstuga när ni vill skapa ett extra utrymme. De glidande delarna av konstruktionen, inramade av extremt tunna, eleganta aluminiumramar, kan enkelt flyttas på skenor som är fästa på ramen. De kan lätt tas bort, rengöras från alla sidor, och sättas tillbaka i. Aluminiumprofiler är hållbara, motståndskraftiga mot temperaturförändringar och negativa miljöeffekter. De behöver inte målas om. En inglasad balkong ser utsökt ut. Den skymmer inte utsikten/fasaden eller interiören utan blir en naturlig del av boendet.

Så här jobbar vi

Wisti erbjuder helhetslösningar inkluderande offert, mätning, beställning och montering med egna montörer. Vi får ofta beröm för korta och snabba beslutsvägar. Vi anser att ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid. Välkommen att kontakta oss på Wisti för att se vad vi kan göra för just er.

1. Mätning

Mät själv eller låt oss mäta dina fönster och dörrar.

2. Fri offert

Ta ett kostnadsfritt möte och få en fri offert från oss.

3. Tillverkning

Dina måttanpassade fönster/dörrar tillverkas i fabriken.

4. Montering

Du kan själv motera eller låt oss på Wisti.se göra jobbet.

Har du några frågor? Kontakta oss

Kontakta oss

+46 72 52 66 555
Lokes väg 1 Boden
Hammarvägen 12 Öjebyn
info@wisti.se

Wisti logo white