Klassiska ytterdörrar

GEALANS S9000 ytterdörrssystem passar alla smaker. Du kan välja mellan den klassiska- eller överlappande flygelvarianten. Tack vare den flexibla färgdesignen kan du anpassa din ytterdörr till det övergripande visuella utseendet på din fasad. När du väljer den klassiska ytterdörrsvarianten, då förser du ditt hus med ett mycket personlig intryck. Det finns nämligen inte någon gräns för lek med former och färger. Designa din dörr enligt dina egna idéer.

Ytterdörr med helt egen design

Designa din egen dörr

Med hjälp av vårt verktyg kan du designa din egen dörr. Välj mellan material, olika modeller, färger och handtag. Genom att klicka på de olika sektionerna på dörren kan du även lägga in glaspartier. Skicka in din design när den är klar så återkommer vi med en offert.

Så här jobbar vi

Wisti erbjuder helhetslösningar inkluderande offert, mätning, beställning och montering med egna montörer. Vi får ofta beröm för korta och snabba beslutsvägar. Vi anser att ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid. Välkommen att kontakta oss på Wisti för att se vad vi kan göra för just er.

1. Mätning

Mät själv eller låt oss mäta dina fönster och dörrar.

2. Fri offert

Ta ett kostnadsfritt möte och få en fri offert från oss.

3. Tillverkning

Dina måttanpassade fönster/dörrar tillverkas i fabriken.

4. Montering

Du kan själv motera eller låt oss på Wisti.se göra jobbet.

Vill du få en offert? Kontakta oss

Kontakta oss

+46 72 52 66 555
Lokes väg 1 Boden
Hammarvägen 12 Öjebyn
info@wisti.se

Wisti logo white